Jiu Jitsu van jeugd tot de zwarte band

Na een zeer geslaagde introductie van het eerste boek “Exameneisen Jiu Jitsu-Do,5e Kyu t/m 1e Dan”, en exameneisen jiu jitsu-do 1e dan t/m 5e dan die inmiddels in verschillende talen is uitgebracht, presenteren wij met trots ons nieuwste boek in de serie van exameneisen: 

JIU JITSU VAN JEUGD TOT DE ZWARTE BAND

In samenwerking met mijn sportvriend Rob Poleij is er een wederom een overzichtelijk boek ontstaan voor iedereen. Zowel voor de leraar, die leerlingen voorbereid voor het examen, maar ook voor de jiu-jitsuka die examen voor een dangraad wil gaan afleggen. Qua opzet en uitwerking sluit dit nieuwe boek volledig aan op de voorgaande uitgave en is het gebaseerd op de nieuwe examenstructuur van de Judo Bond Nederland. Het doet ons plezier om op deze wijze bij te kunnen dragen aan uw voorbereidingen voor het danexamen. 

Net als in de eerdere uitgaven, zijn de nieuw aan te leren technieken duidelijk te onderscheiden. Met oefeningen en inhoud die aansluiten op de vorming van de jongste jiu jitsu beoefenaar tot en met de oudere die op weg is naar het eerste dan examen. Nieuw is de uitgebreide weergave van de Kata’s inclusief de een vernieuwing. Samen hebben we de jiu jitsu atemi kata’s shodan en nidan (het eerste en het tweede atemi waza kata) toegevoegd. Het is essentieel dat atemi waza meer geoefend wordt in effectiviteit van toepassing als in stijl. Op elke pagina staat ook ook “Wist je dat” met wat leuke maar ook leerzame informatie over het Jiu Jitsu, het ontstaan, de wedstrijden en kleding 

Voor de kinderen is dit boek een goede houvast bij hun training voor elke band of slip examen. Voor de leraar een handleiding om zijn/haar leerlingen naar het volgende examen toe te laten trainen en voor de oudere Jiu Jitsuka’s een hulpmiddel om zich voor een examen voor te bereiden. 

Aan het einde van het boek is de leerling klaar om zich in te schrijven voor het Zwarte Band examen. 

Dit boek leid de leerling op om uiteindelijk te voldoen aan de officiële exameneisen van de Judo Bond Nederland. 

Kosten: € 24.95 

(bij afname van 10 st. of meer geldt een korting van 20%) 

Voor meer informatie: boeken@eboacademyinternational.com